کاروان تیمهای جانبازان و معلولان، در دومین مسابقات المپیاد ورزشی ۹۷ با کسب دو مدال طلا، چهار مدال نقره، ویک مدال برنز در جایگاه چهارم قرار گرفت.
در جلسه ای که با حضور دکتر پور غریب مدیر تربیتبدنی، دکتر عجم، دکتر حجازی، دیرنده، شعبان نیا، ابوالفضل سالاریان زاده، محمد اشتیاقی، مستوفی، محمد نصیری، لیلاحاتمی و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران در د فتر امور ایثارگران برگزار شد.در ابتدا دکتر مقیمی ضمن تقدیر و تشکر از تمام عوامل درگیر المپیاد ورزشی گفت: با لطف خدا همانطور که انتظار میرفت تیم دانشگاه در این دوره از مسابقات نیز درزمینهٔ اخلاق الگو و نمونه بود.
مدیر امور ایثارگران از مربیان و سرپرستان تیمها درخواست کرد با شناسایی نقاط قوت و تقویت آنها و برطرف کردن نقاط ضعف تیمهای ورزشی برای حضور در مسابقات آتی آماده کنند.
وی ضمن تأکید بر اینکه تمرین تیمها باید ادامه پیدا کند از سرپرستان و مرییان حاضر در جلسه خواست گزارش تیمهای خودرا بهصورت مکتوب ارائه دهند.
سپس مدیر تربیتبدنی با ذکر این نکته که در هر مسابقه یک بعد همگانی یک بعد قهرمانی وجود دارد و در این دوره در بخش همگانی کاملاً موفق بودیم. وی درخواست کرد برنامهها بیشتر به سمت همگانی پیش برود و تلاش شود تمرینات تیم های ایثارگران تا قبل از شروع مسابقات ورزشی آغاز شود و با یک برنامه منسجم هفتهای حداقل یک جلسه تمرین را داشته باشند.
سالاریان زاده یکی از اعضای عضو تیم ورزشی گفت یکی از مزیتهای این المپیاد آشنایی با چهرهای شاخص ورزشی سراسر کشور و کسب تبادل اطلاعات بود وما توانستیم تجربیات زیادی کسب نماییم. ایشان پیشنهاد داد که شرایط سنی برای گروه جانبازان در شنا برداشته شود تا افراد باانگیزه بیشتر شرکت کنند.
دکتر عجم سرپرست تیم تیراندازی گفت اگر در این المپیادها از تمام گروه ایثارگران شرکت میکردند بازتاب بهتری به همراه داشت. وی از مشکلات این المپیاد نبود سالن استاندار، نور کافی و اسلحه خوب عنوان کرد و حضور مربی حرفهای را از نقاط قوت این دوره از مسابقات یاد کرد.
اشتیاقی سرپرست تیم تنیس روی میز جانبازان بابیان این موضوع که یکی از نقاط قوت این المپیاد شاد بودن و ارتقا روحیه جانبازان که این روحیه را با هیچچیز نمیشود تغییر داد.وی گفت امیدوارم که در آینده نزدیک بتوانیم با کمک رابطین ایثارگر در هر واحد دانشگاه با شناسایی افراد زبده ورزشکار تیمهای قوییتر را تشکیل دهیم.
شعبان نیا سرپرست تیم شنای ایثارگران گفت زمان اعلام مسابقات به دانشگاه با تأخیر از طرف وزارتخانه بود و تیم ما از آمادگی کمتری برخوردار بودند ایشان تأکید کرد با برداشتن شرایط سنی در تیم شنا خیلی از مشکلات قابلرفع است.
حاتمی هماهنگکننده تیمهای ورزشی ایثارگران گفت عملکرد این دوره خیلی نسبت به دورههای قبل بهتر بود.
مستوفی مربی دارت ورزش جانبازان تأکید کرد تجهیزات دارت مناسب نبود اگر باراهنمایی مربی تجهیزات خریداری میشد خیلی بهتر بود وی گفت، ورزشکار باید سر موقع در تمرینات حضورداشته باشد این خیلی میتواند مهم باشد و قبل از مسابقات یک آزمون از هر فرد گرفته شود.
در ادامه دیرنده دبیر کمیته ورزشی ایثارگران و رابط و هماهنگکننده تیمهای ورزشی ایثارگران گزارشی از روند اجرائی مسابقات ارائه د اد وی گفت استقبال ایثار گران میتوانست بیشتر از این باشد ایشان اظهار امیدواری کرد که رابطیین واحدها فعالتر باشند و ایثارگران را ترغیب کنند که در فعالیتهای ورزشی شرکت نمایند. دیرنده خطاب به مربیان و سرپرستان گفت نقش سرپرستان قبل از شروع مسابقات خیلی مهم است و با تمرینات مستمر کار راحتتر پیش میرفت.
وی در پاسخ به سؤال سرپرست تیم شنا برای برداشتن شرایط سنی گفت: این مسئله میتواند قابلحل باشد. امیدوارم بتوانیم آییننامه را بومیسازی نمایم تا افراد بیشتری بتوانند در این رشته ورزشی شرکت کنند.
دکتر حجازی سرپرست تیم ورزشی ایثارگران گفت مهمترین ایرادی که در این دوره از مسابقات وجود داشت زمان تأخیر در اعلام مسابقات از طرف وزارتخانه بود و همین کار باعث شد یکسری مشکلات به وجود آید.
وی در ادامه پیشنهادهای آنالیز تیمهای رقیب توسط مربی و سرپرستان – مستندسازی تمرینات و مسابقات – در رشتههای دیگر مانند والیبال، فوتسال و شطرنج تیم پیشبینی نمایم – تجهیزات تیمها با پیشنهاد و نظرات مربی تهیه شود – بررسی ایجاد فضای تمرین در خارج از دانشگاه بهمنظور تقویت تیمهای ورزشی را مطرح کرد.
خبر: اسماعیلی
عکاس: گلمحمدی