مدیر امور ایثارگران گفت: امسال با توجه به شیوع کرونا تلاش ما این است که بیشتر برنامههای هفته دفاع مقدس بهصورت مجازی برگزار شود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، جلسه فرهنگی و اطلاعرسانی ایثارگران روز چهارشنبه ۱۹ شهریور برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر پورمحمدیان مدیر دانشجویان شاهد ایثارگر دکتر خورشید وسکویی مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، دکتر خسروانی مدیر مشارکتهای مردمی، دکتر پروین مجدی نسب مدیر طب سنتی معاونت غذا دارو، دکتر محسن پرویز عضو هیئتعلمی دانشکده پزشکی و دکتر مقیمی مدیر امور ایثارگران برگزار شد.
در ابتدا دکتر مقیمی ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین گفت: جلسه امروز حول سه محور است. بحث اول در مورد کلاسهای معارف دفاع مقدس و بحث دوم در مورد مدیریت جهادی و موضوع سوم در مورد هفته دفاع مقدس است که شامل: عطرافشانی قبور شهدای گمنام دانشگاه، دیدار با خواهران ایثارگر، همایش خیرین ایثارگر، برگزاری نمایشگاه کتاب مصاحبه با ایثارگران، کلیپهای کوتاه در غالب خطرات یکدقیقهای، مسابقات ورزشی، زیارت قبور شهدای انقلاب و جنگ تحمیلی، شهدای مدافع حرم، شهدای سلامت در غالب یک اردوی نیم روزه و ارسال پیام کوتاه است.
در ادامه دکتر پرویز گفت: در هفته دفاع مقدس هرسال غبارروبی رویی مزار شهدا برگزار میشد امسال هم با رعایت پروتکلهای بهداشتی و با حضور افراد کمتر و بافاصله گذاری این کار شدنی است.
این عضو هیئتعلمی در مورد نمایشگاه کتاب اظهار داشت: امسال با توجه به شرایط کرونا میتوان آن را بهصورت مجازی برگزار کرد. حتی از کتابهای منتشرشده مصاحبههای خود ایثارگران میتوان در دسترس دیگران در هفته دفاع مقدس قرارداد؛ و یا دیگر برنامهها متل خاطرات خواهران رزمنده بهصورت آنلاین در فضای مجازی قابل بارگذاری است.
وی در ادامه افزود: در مورد همایش خیرین هم ابتدا باید با ایثارگران دانشگاه که میتوانند همکاری در این زمینه داشته باشند صبحت شود. سپس در قالب راهاندازی صندوق خیرین اقدامات بعدی انجام شود.
در ادامه مدیر امور ایثارگران گفت: در بحث همایش خیرین به نظر میرسد بیشتر به دنبال ساماندهی باشیم و بانک اطلاعاتی متمرکزی باید تشکیل داد.
دکتر پور محمدیان رئیس کمیته فرهنگی و اطلاعرسانی بابیان این نکته که: تشکیل صندوق خیرین از طریق اساتید و کارکنان دانشگاه شدنی است که یک کار بسیار پسندیده است و هیچچیز هم مانع آن نمیشود.
وی در ادامه گفت: پیشنهاد میشود که در هفته دفاع مقدس سایت دانشگاه حال و هوای این هفته را با برنامههای متنوع متناسب عطرافشانی نماید.
دکتر پرویز در مورد برگزاری کلاسهای معارف دفاع مقدس افزود: این کلاس بهصورت غیرحضوری قابلاجرا است.
ایشان در مورد برنامههای مدیریت جهادی هم اشارهای کرد و گفت: در ابتدا کل مباحث مطرحشده، جلسات بهصورت مکتوب خلاصه نموده سپس در اختیار گروه قرار داده شود تا دوستان نظرات نهایی خود را بیان نمایند و در انتها هم جلسهی حضوری با دوستان گذاشته تا نظر نهایی اعلام و با یک نگاه کلی در آخر جمعبندی شود.
دکتر خسروانی یکی دیگر از اعضای کمیته فرهنگی اظهار داشت: دیدار با خواهران رزمنده در منزل آنان خیلی باارزشتر است البته با رعایت حفظ پروتکلهای بهداشتی این کار شدنی است.
دکتر وسکویی بابیان این نکته که: دیدار با خواهران رزمنده و حتی افراد بازنشسته، با فرستادن یک لوح با یک شاخه گل به درب منزل این عزیزان کاری ستودنی است.