این نشست روز شنبه ۲ آذرماه ۹۸ با حضور دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر وسکویی مشاور رئیس دانشگاه در امور زنان، حجت اسلام دکتر متوسل مدیر گروه معارف دانشکده پزشکی، دکتر محسن پرویز، دکتر ابوالفضل ذاکریان معاون مالی دانشکده بهداشت، دکتر سید رضا رئیس کرمی معاون امور دانشگاهی بیمارستان امام خمینی، دکتر محمد تقی بیگ محمدی از گروه بیهوشی بیمارستان امام خمینی، دکتر سید ابراهیم اسکندری از مرکز پوست جذام، دکتر زرین تاج کیهان دوست ودکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران در سالن شورای دفتر امور ایثارگران برگزار شد.
در ابتدا دکتر متوسل مدیر گروه معارف دانشکده پزشکی گفت: از حدود دو سال پیش شورای آموزشی دانشگاه تصویب کرد که درس آشنایی با مبانی علوم و معارف دفاع مقدس جزء دورس عمومی به دانشجویان ارائه شود. واز طرفی معاونت آموزشی وزارتخانه نیز طی مکاتبی موضوع را پیگیری میکرد.
دکتر متوسل اظهار داشت: شورای آموزش دانشگاه از ما درخواست کرد که این واحد درسی توسط گروه معارف دنبال شود وبه صورت واحد اجباری در دانشگاه برای دانشجویان تدریس شود. این پیشنهاد آنان باعث شد که ما را مکلف کند که این واحد در دانشگاه توسط گروه معارف برنامهریزی شود.
مسئول گروه معارف دانشکده پزشکی در ادامه افزود این درس در ابتدا توسط اساتید پژوهشکده دفاع مقدس که درزمینهٔ تاریخ جنگ تجربه داشتند ارائه میشد ولی به دلیل اینکه این اساتید با شرایط وجو دانشگاه آشنا نبودند نتوانستند علاقه دانشجویان را جلب کنند بالاخره به فکر افتادیم که از اساتید خود دانشگاه کمک بگیریم.
دکتر متوسل در ادامه گفت: آنچه مسلم است اینیک فرصتی است که انتقال روحیهی فرهنگ و شهادت به دانشجویان از طریق همین اساتید که در دانشگاه به کار تدریس مشغول هستند ادامه بدهیم که بهتبع آن میتواند آثار خوبی به دنبال داشته باشد واژ جهتی میتوان به سؤالاتی که برای نسل جدید مبهم است پاسخ درست داده شود.
دکتر پرویز یکی از اعضای این نشست و عضو هیئتعلمی دانشگاه گفت: در مورد تدریس تاریخ پزشکی جنگ اگر خاطرات با رویکرد درست بیان شود دانشجویان بهخوبی استقبال و استفاده میکنند.
این عضو هیئتعلمی دانشگاه در جای دیگری از سخنان خود به ظرافت گزارشی که اخیراً دکتر عمادی در سفرهایی که به افریقا داشتند و پیوند آن به بحث مجروحین شیمیایی در ایران در جمع اساتید گزارش شد توانست بازخورد خوبی در برداشته باشد و این گزارش با نگاه مجاهدانه آمیز توانست برای مخاطب خود جذاب باشد و قطعاً برای دانشجویان نیز استفاده از این رویه میتواند نتایج خوبی در بربگیرد.
دکتر محقق مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران افزود: هدف ما این است که دانشجویان از این واحد درسی یک فایدهای ببرند واژ اتفاقاتی که در محیط پیرامونی رخ میدهد شناخت و آگاهی کافی داشته باشند و آنها را نسبت به جامعه متعهد نماییم
دکتر کیهان دوست یکی دیگر از رزمندگان دفاع مقدس گفت: به نظرمی رسد برنامهریزی بر اساس علایق خود دانشجو باشد و از او بخواهیم که روی چه موضوعاتی بیشتر بحث شود و سعی شود از اساتیدی کمک بگیریم که جنگ را با تمام وجودشان لمس کرده باشند.
دکتر رئیس کرمی گفت استفاده از اساتیدی که در دانشگاه تدریس میکنند و شناخت مستمربا دانشجو دارند بازخوردی خوبی در این زمینه در بر خواهد داشت.
دیگر اعضای این نشست هم با طرح همکاری اساتید دانشگاه در تدریس این واحد آموزشی موافق بودند و اظهار داشتند که این برنامهها میتواند فرصتی مناسب برای پرداختن به ترویج فرهنگ دفاع مقدس در دانشگاه باشد.