تهیه گزارش بخشی از زندگی جهادی دکترناصر عمادی عضو هیئت‌علمی ایثارگر دانشگاه علوم پزشکی تهران و پزشک بدون مرزموجب مقام برتر و اول کشوری خبرنگار در جشنواره ملی رسانه‌های برتر شد

به گزارش روابط عمومی دفتر امور ایثارگران دانشگاه، گزارش خبری از فعالیت‌های جهادی پزشک ایثارگر بدون مرز؛ دکتر سید ناصر عمادی، پزشک متخصص پوست بیمارستان رازی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در قاره آفریقا، به‌عنوان سوژه اثر برتر در جشنواره ملی رسانه‌های برتر کشور و گزارشگر آن به‌عنوان نفر برتر کشور موفق به اخذ جایزه از وزیر ارشاد و معاون رئیس‌جمهور گردید.

لینک  خبر

mahdavifar

کاظمین منتظر است با آغوشی گشوده تا جوان‌ترین ستاره دنبال دار امامت را از خاک تا افلاک دنبال کند و این حالتِ محزون خاک است که ملائک را به زاری نشانده. شهادت مظلومانه امام محمدتقی (ع) تسلیت باد.

ی آگوست 12 , 2018
غریب، حتی در خانه هیچ غروبی به غمرنگی غروب وجود مردان خدا نیست؛ آنگاه‌که سر آسوده بر روی خاک می‌گذارند و شام تیره‌ای برای آدمیان، می‌سازند. هنوز زمین، جان نگرفته باید بی‌تابی کند و غروب خون‌رنگ خورشید را به نظاره پردازد. ای حجت نهم! افسوس که روزگار، تنها بیست‌وپنج سال […]