مراسم گرامیداشت شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران
تجدید میثاق با ایثار و رشادت
مراسم گرامیداشت شهدای مدافع سلامت دانشگاه، با هدف یادآوری رشادتها و ایثارگریهای شهیدان در دوران سخت کرونا و تجلیل و پاسداشت از صبر و استقامت خانوادههای آنان برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور ایثارگران، مراسم گرامیداشت شهدای مدافع سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با هدف پاسداشت یاد و خاطره شهدای دوران سخت کرونا و قدردانی از صبر و استقامت خانوادههای آنان، روز سهشنبه ۱۸ دیماه ۱۴۰۳ در سالن حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد. این مراسم با هماهنگی ریاست دانشگاه و مدیریت امور ایثارگران و با حضور خانوادههای معظم شهدا، مسئولان دانشگاه و جمعی از اعضای کادر درمان برگزار شد.
الگوی ایثارگری شهدای سلامت در تاریخ ماندگار خواهد بود
دکتر رئیس کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، در این مراسم با قدردانی از حضور خانوادههای معزز شهدا گفت: «دوران کرونا خاطرات همدلی و همراهی جنگ تحمیلی را زنده کرد. در این دوران، همه ردههای کادر درمان و جامعه پزشکی با ازخودگذشتگی در کنار هم ایستادند تا به بیماران خدمت کنند. رهبر معظم انقلاب بهدرستی نقش مهم این عزیزان را معرفی کردند. تفاوت عمده مدافعان سلامت با رزمندگان دوران دفاع مقدس در این بود که مدافعان سلامت علاوه بر خطراتی که خود متحمل میشدند، جان خانوادههایشان نیز در معرض خطر بود. بسیاری از آنان برای حفاظت از خانوادههای خود، هفتهها از دیدار عزیزانشان محروم بودند و در بیمارستانها به خدمت ادامه میدادند.»
تجلیل از شهدای برجسته مدافع سلامت
وی در ادامه با اشاره به خاطرات ارزشمند شهدا، از خدمات دکتر غلامحسین نادری، پدر پیوند کلیه، دکتر اصغر آقامحمدی، استاد برجسته بیماریهای کودکان و شهیده جمیله رسولی، مامای پرتلاش بخش کودکان، تجلیل کرد و گفت: «این شهدا با مجاهدتهای خالصانه خود در دوران سخت کرونایی، الگویی از ایثار و فداکاری در راه خدمت به مردم را به نمایش گذاشتند. یاد و خاطره آنها تا ابد در تاریخ سلامت کشور ماندگار خواهد ماند. خانوادههای این شهدا نیز با صبر و بردباری، نماد حقیقی ایثار در جامعه هستند.»
تعهد اخلاقی در قبال شهدا
دکتر رئیس کرمی تأکید کرد: «بزرگترین وظیفه اخلاقی و حرفهای ما معرفی این عزیزان به نسلهای آینده است. شهدایی که باوجود تهدیدات جانی، هر آنچه داشتند در طبق اخلاص گذاشتند. اکنون امیدواریم فرزندان این شهدا، راه پدران و مادران قهرمان خود را ادامه دهند و به ارزشهای والای آنها وفادار بمانند.»
دکتر مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران نیز ضمن خیرمقدم به خانوادههای این شهدای دلاور گفت: شهدای معزز مدافع سلامت، بهمثابه فرشتههای زمینی بودند که با انتخاب درست خود همانند ایثارگران هشت سال دفاع مقدس، جهاد فیسبیلالله کردند و در شرایط سخت کرونا خالصانه جنگیدند و جان خود را ایثار کردند تا سلامتی مردم به خطر نیفتد.
وی افزود: ما فرصت را مغتنم شمردیم تا ضمن ابراز همدردی عمیق با شما بزرگواران، یاد و خاطره شهدای مدافعین سلامت را گرامی بداریم و به شما اعلام کنیم که همیشه قدردان و به یاد جاننثاریهای این شهدای گرانقدر هستیم و خواهیم بود.
در ادامه خانوادههای شهدا پس از معرفی خود، به بیان گزیدهای از خاطرات و خصوصیات بارز شهدای خود پرداخته و ضمن طرح پارهای از درخواستها و مشکلات خود، پیشنهاد نامگذاری بخشهایی از دانشگاه بنام شهدای مدافع سلامت را مطرح کردند که با قول مساعد رئیس دانشگاه و پیگیری این پیشنهاد در آینده نهچندان دور همراه بود. سپس در پایان با تقدیم هدایایی از خانوادههای شهدای مدافع سلامت تجلیل به عمل آمد.
ارسال نظر