اردوی یکروزه ویژه ایثارگران معزز و خانواده آنان

برگزاری اردوی راهیان انقلاب اسلامی، بازدید از حسینیه جماران همراه با برنامه های شاد ورزشی و تفریحی

مدیریت امور ایثارگران اردوی یکروزه راهیان انقلاب اسلامی ویژه ایثارگران معزز و خانواده آنان در قالب بازدید از حسینیه جماران همراه با برنامه های شاد فرهنگی، ورزشی و تفریحی دیگر برگزار می کند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، مدیریت امور ایثارگران در نظر دارد پنج شنبه 1403/03/21 به منظور گرامیداشت سی و پنجمین سالگرد حضرت امام خمینی (ره) و در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین تجلیل از ایثارگران معزز شاغل در دانشگاه در نظر دارد اردوی خانوادگی بازدید از حسینیه جماران و موزه های آن و حضور در روضه الشهدای مجموعه ورزشی، فرهنگی و تفریحی جماران در روز پنجشنبه مورخ 1403/03/24 برگزار نماید. از عزیزان متقاضی خواهشمند اسامی خود و همراهان را از طریق تماس با شماره تلفن 66475055 و یا ثبت نام در فرم اینجا در  تا پایان وقت اداری روز دوشنبه 1403/03/21 اعلام فرمایند.

قابل توجه شرکت کنندگان اردو محل گردهمایی اولیه ایثارگران ساعت 8:30 دقیقه صبح، خیابان خلیلی - مقابل درب ورودی مجتمع تفریحی جماران می باشد. برای دسترسی به برنامه اردو از اینجا وارد شوید.