بیست و هشتمین نشست هماندیشی مسئولان ایثارگران در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد
بیست و هشتمین نشست هماندیشی مسئولین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، مدیر امر ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، بیست و هشتمین نشست هماندیشی مسئولین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، مدیر امر ایثارگران و امور دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر ابوالفضل علیاری، دکتر اکبر احمدی و مسئولین ایثارگران دانشگاه، دوشنبه 17 اردیبهشت 1403 در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
پس از پخش آیات کلامالله مجید و سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، دکتر مقیمی ضمن خیرمقدم به حاضرین و گرامیداشت روز معلم و پاسداشت مقام استاد و روز ماما به اساتید و همکاران مامای حاضر در جلسه دستور جلسه را به شرح زیر بیان کرد:
- مروری بر فعالیتهای دفتر امور ایثارگران در سال ۱۴۰۲
- شرح وظایف مسئولین ایثارگران در واحدهای تابعه دانشگاه
- پیشبینی فعالیتهای موردنظر به مناسبت سوم خرداد سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیتالمقدس
- HOP (سامانه پایش برنامه عملیاتی) و سنجههای موردنظر
دکتر مقیمی سپس بهصورت خلاصه از فعالیتهای دفتر امور ایثارگران در سال گذشته گفته و ضمن بیان شرح وظایف تدوین شده مسئولین ایثارگر از آنان خواست تا نقطهنظرات پیشنهادی خود را مطرح کنند تا برای اجرای بهتر آن گامهای مؤثر برداشته شود.
در ادامه دکتر مقیمی در مورد چگونگی برگزاری همایش ایثارگران به مناسبت سوم خرداد و آزادسازی خرمشهر سخن گفت و از مسئولین حاضر در جلسه خواست تا پیشنهادات خود را در جهت برگزاری پربارتر همایش بیان کنند. نظرات حاضرین مطرح و جمعبندی کلی انجام شد.
در ادامه دکتر علیاری در مورد راه اندازی سامانه پایش برنامه عملیاتی HOP و تعداد سنجههای آن توضیحات مختصرص ارائه کرد و افزود: مسئولین ایثارگر علاوه بر ثبت فعالیتها و اقدامات واحد خود در سایت روابط عمومی دانشگاه و دریافت کد خبری اصل فعالیتهای خود را به دفتر مدیریت امور ایثارگران جهت بارگذاری در سامانه مذکور ارسال نمایند.
دکتر احمدی ضمن تأکید بر رسالت ترویج و فرهنگ ایثار و شهادت بر همه علیالخصوص ایثارگران گفت: مسئولین ایثارگر ضمن پاسداشت مقام ایثارگران مکلف به معرفی ایثارگر نخبه و تأثیرگذار در واحدهای خود هستند تا بهعنوان الگوی مناسب ایثار و شهادت و همچنین ایثار اجتماعی در جامعه شناخته شوند.
وی افزود: یک گام در جهت حفظ و نگهداشت فرهنگ ایثار و شهادت استفاده از سخنان با ارزش و ثبت شده ایثارگران مصاحبه شده است. برای کمکردن فاصله نسل امروز و نسل دیروز که دوران دفاع مقدس را تجربه کردهاند باید کار علمی و پژوهشی انجام داد. برای همین از شما عزیزان دعوت میکنیم افراد شایسته و باتجربه در انجام این کار پژوهشی را به ما معرفی کنید.
در این جلسه مسئولین ایثارگران نظرات پیشنهادی و سؤالات خود را مطرح کردند و دکتر مقیمی، دکتر علیاری و دکتر احمدی پاسخ دادند.
ارسال به دوستان