• تاریخ انتشار : 1404/12/04 - 14:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 10
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

چهارمین کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی ایثارگران

تأکید بر ترویج و تحکیم بنیان خانواده یکی از راه‌های برون‌رفت از شرایط تنش‌زای حاکم بر جامعه و رفع آسیب‌های اجتماعی در جامعه دانشگاهی

موضوع ازدواج و تشکیل خانواده و همچنین و پیشگیری از آسیب‌پذیری اساتید و دانشجویان شاهد و ایثارگر با توجه شرایط حاکم بر جامعه در کمیته فرهنگی و اطلاع‌رسانی دانشگاه مطرح شد.

به گزارش روابط‌عمومی مدیریت امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ جلسه کمیته فرهنگی و اطلاعرسانی دوشنبه ۴ اسفندماه در سالن جلسات دفتر ایثارگران با حضور دکتر محسن پرویز  رئیس کمیته فرهنگی و هیئتعلمی دانشکده پزشکی، حجتالاسلام ابوالفتح غفاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، دکتر منصور کشاورز هیئتعلمی دانشکده پزشکی، دکتر محمدحسن جوانبخت رئیس دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، علی یوسفی‌نژاد کارشناس مدیریت نظارت دانشگاه، دکتر پروین مجدی نسب رئیس اداره فراورده‌های طبیعی و دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران برگزار شد. 

در این جلسه دکتر احسان مقیمی، ضمن تبریک ماه مبارک رمضان ماه نزول قرآن و ضیافت الهی، با اظهار تأسف به‌خاطر حوادث شبه کودتای دی‌ماه گذشته که توسط دشمنان این مرز و بوم برنامه‌ریزی شده بود با مرور مصوبات جلسات گذشته گفت: متاسفانه به‌دلیل شرایط فعلی دانشگاه و حوادث پیش‌آمده در جامعه موفق نشدیم بعضی از برنامه‌ها مانند اردوهای فرهنگی - ورزشی و مراسم مناسبتی را برگزار کنیم کنیم که امیدواریم به برکت این ماه آرامش به کشور بازگردد و بستر مناسب برای اجرای برنامه‌های فرهنگی فراهم شود.

در ادامه دکتر پرویز ضمن آسیب‌شناسی شرایط فعلی به علت‌های مختلف وضعیت موجود پرداخت و یکی از دلایل مربوط به شرایط فعلی را تجرد برخی اساتید، کارکنان و دانشجویان ابزار دانست و پیشنهاد ایجاد کانون ازدواج در دانشگاه را دادند.

 سپس حجت‌الاسلام دکتر غفاری ضمن تأیید مشکلات تجرد اساتید و دانشجویان اظهار کرد: انشاءالله پس از تصویب آیین‌نامه پیشنهادی به هیئت‌رئیسه دانشگاه، ظرف چند ماه آینده زیر نظر دفتر نهاد رهبری دانشگاه، کانونی به‌عنوان مرکز خانواده و ازدواج ایجاد خواهد شد و افراد از طریق درگاهی که معرفی می‌شوند، وارد سایت شده و پس از ثبت مشخصات خود، شرایط معیارها خود را درج می‌کنند تا از طریق فرد مسئول، اقدامات بعدی جهت ایجاد آشنایی افراد با هدف ترویج، تشویق و تسهیل ازدواج و تشکیل و خانواده پایدار فراهم شود.

دکتر جوانبخت رئیس دانشکده تغذیه و رژیم درمانی پیشنهاد تولید محتوا برخلاف شیوه‌های سنتی برای ترویج و نهادینه نمودن اعتقادات مذهبی را بر تمامی قشر دانشگاه و نشر آنها به‌صورت پیامی کوتاه و تأثیرگذار را از طریق کانال‌های پیام‌رسان در کل مجموعه فرهنگی دانشگاه را مطرح کرد.

در پایان مقرر شد در برگزاری مراسم افطاری به مناسبت بزرگداشت روز شهدا از مبلغ سرشناسی به‌عنوان سخنران در این مراسم جهت ایجاد روشنگری در خصوص جنگ روزه ۱۲ و اهداف دشمن خبیث در ایجاد تفرقه و برهم زنی نظم در جامعه استفاده شود.

  • کد خبر : 316192
حمیده شفاعی
تهیه کننده:

حمیده شفاعی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
متن مورد نظر خود را جستجو کنید
تنظیمات پس زمینه