جلسه کمیته ورزشی ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

کمیته ورزشی ایثارگران با رویکرد پیش بینی برنامه‌های ورزشی ایثارگران در سال 1403 برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، کمیته ورزشی ایثارگران دوشنبه ۸ خرداد در دفتر امور ایثارگران برگزار شد. این جلسه با حضور دکتر علی دیرنده مسئو. ل کمیته، امیر شایگان‌ راد مدیر تربیت بدنی دانشگاه، دکتر مسعود همتی مدیر اجرایی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌ های دانشگاه، دکتر کمال اعظم عضو هیئت علمی دانشگاه، دکتر حجت اله سلیمانی عضو هیئت علمی دانشگاه، دکتر زهرا مختاری‌ نیا و آقای ابوالفضل سالاریان‌ زاده   از اعضای کمیته ورزشی و دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر امور ایثارگران برگزار شد.

دکتر مقیمی پس از عرض خیرمقدم به حاضرین جلسه و عرض تسلیت به مناسبت شهادت رئیس‌ جمهور آیت‌ الله رئیسی و همراهان خدوم ایشان به خلاصه‌ ای از فعالیت‌ های مدیریت امور ایثارگران در بخش ورزشی اشاره کرد و گفت: یکی از گام‌ های مؤثر کمیته ورزشی ایثارگران آغاز برنامه پیاده‌ روی و زنگ نشاط و تندرستی هم‌ زمان با سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی و تبیین زنگ نشاط و تندرستی در دانشگاه ویژه کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان است که این برنامه می‌ تواند پیام‌ رسان و ابزار مهمی در اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه دانشگاهی باشد.

سپس از قرائت دستور جلسه اعضای کمیته نظرات و پیشنهادات خود را بیان کرده و موارد زیر مصوب شد.

• با توافق اعضای محترم کمیته  شایگان به مدت یک سال به‌ عنوان رئیس کمیته ورزشی انتخاب شد. دکتر دیرنده نیز به‌ عنوان دبیر کمیته تعین شد.
  • تصویب استفاده دو سانس رایگان ایثارگران از استخر شهید توکلی در ساعت‌ های خارج از برنامه‌ های اختصاصی به‌ صورت شناور برای افرادی که موفق به استفاده از سانس اختصاصی ایثارگران نشدند.
  • استفاده رایگان ایثارگران از همه فضاهای ورزشی دانشگاه
  • مقرر شد جهت نظم و ساماندهی استفاده ایثارگران و افراد تحت تکفل آنان (فرزند، همسر) از امکانات استخر و سونای شهید توکلی بعد از صدور معرفی‌ نامه مدیریت امور ایثارگران مدیریت تربیت‌ بدنی برای این گروه کارت صادر نمایید و از ورود افراد بدون معرفی‌ نامه به مجموعه‌ های ورزشی جلوگیری شود، این موضوع منوط به بررسی امکانات تربیت‌ بدنی دانشگاه شد.
  • شناسایی و شناسنامه‌ دار کردن فضاها و مکان‌ های ورزشی دانشگاه و در دسترس قرار دادن برای عموم کارکنان به‌ ویژه ایثارگران
  • برنامه‌ ریزی انجام  پیاده‌ روی و نرمش  مسابقه طناب‌ کشی و دارت در اردوی بازدید از حسینیه جماران مورخ 1403/03/24
  • تنظیم جدول ورزشی ویژه مسابقات کارکنان و هیئت‌ علمی از جامعه ایثارگری تا پایان مهرماه سال جاری توسط دکتر دیرنده تا تاریخ 1403/03/25
  • اعلام آمادگی مدیریت تربیت‌ بدنی دانشگاه جهت برگزاری مسابقات ورزشی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر استان تهران در رشته‌ های شنا، دارت، تنیس روی میز