حضور مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران در بیمارستان دکتر شریعتی برای عرض تسلیت

دکتر مقیمی و همراهان با حضور دکتر برکتی برای عرض تسلیت درگذشت فرزند جانباز ابراهیم شعبانی کارپرداز بیمارستان، در دفتر کار وی حضور یافتند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر اکبر احمدی و صفیه ایلاتی کارشناسان امور ایثارگران به ‌همراهی دکتر حسن برکتی مدیر بیمارستان دکتر شریعتی یک‌شنبه 9 اردیبهشت برای عرض تسلیت درگذشت فرزند جانباز ابراهیم شعبانی کارپرداز بیمارستان در دفتر کار وی حضور یافتند. آنان ضمن ابراز مراتب تسلیت و همدردی به ایشان و خانواده معززشان برای آن مرحوم علو درجات و رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر جمیل و اجر جزیل از درگاه خداوند متعال درخواست  کردند.

در این دیدار دکتر مقیمی با اشاره به آیه ۱۵۶ سوره بقره “وبشّر الصّابرین، الّذین إذا أصابتْهم مّصیبهٌ قالوا إنّا للّه وإنّا إلیْه راجعون” تأکید کرد: خداوند در هنگام مصائب همه ما را امتحان می‌کند؛ البته اجر این امتحان و صبر را به نحو احسن عطا می‌کند.