اولین کارگاه سراسری مهارت‌های زندگی در سال 1403 برگزار شد

دکتر پورنسائی به آموزش مهارت‌های زندگی به‌عنوان سازوکارهای سازگاری با محیط مخصوصاً برای نسل جوان تأکید کرد

به همت مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه، اداره کل بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ و اداره کل امور شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، اولین جلسه کارگاه مهارت‌های زندگی، نهم خرداد 1403 در محیط اسکای‌روم برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، اولین جلسه کارگاه مهارت‌های زندگی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به‌صورت مجازی از ساعت 20 تا 21 نهم خرداد 1403 در محیط اسکای‌روم با تدریس دکتر غزل سادات پورنسائی  هیئت علمی دانشگاه رامسر برگزار شد.

توضیح اینکه کارگاه مهارت‌های زندگی چهارشنبه‌ها با تدریس دکتر پورنسائی و کارگاه روش تحقیق روزهای دوشنبه با تدریس دکتر نورالدین نخستین انصاری استاد تمام دانشگاه از ساعت 20 تا 21 برگزار می‌شود.
علاقه‌مندان می‌توانند در فضای اسکای‌روم هر‌هفته این مباحث را پیگیری کنند. برای شرکت در کارگاه اینجا کلیک کنید و به‌‌عنوان میهمان وارد شوید.

برای دسترسی به آرشیو فیلم کامل جلسات آموزشی این کارگاه مجازی می توانید از اینجا وارد شوید.