دیدار صمیمانه مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران با ایثارگران دانشکده طب ایرانی
دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران و همراهان با ایثارگران دانشکده طب ایرانی دیدار از آنان تقدیر کردند.
به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور ایثارگران، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و همراهان دوشنبه پنجم آذر ۱۴۰۳ با ایثارگران دانشکده طب ایرانی دیدار کردند.
در این دیدار دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر ابوالفضل علیاری معاون دفتر امور ایثارگران، دکتر اکبر احمدی و حمیده شفاعی از کارشناسان دفتر امور ایثارگران و دکتر روجا رحیمی رئیس دانشکده طب ایرانی، دکتر محمدرضا رستم بخش مسئول ایثارگران دانشکده و جمعی از ایثارگران دانشکده طب ایرانی در سالن کنفراس طب ایرانی حضور داشتند.
دکتر مقیمی ضمن تشکر از ریاست دانشکده و ابراز خرسندی از این دیدار ابتدا گزارشی از فعالیتهای دفتر ایثارگران و همچنین کمیتههای ششگانه ایثارگران ارائه شد وی ضمن معرفی و مرکز تحقیقات آسیبدیدگان جنگ گفت این مرکز محصول کمیته آموزشی و پژوهشی و امور هیئت علمی است و تقریباً سه سال از فعالیت آن میگذردو با حضور اساتید برجسته ایثارگر در حوزههای مختلف رشد قابلتوجهی در تولید مقالات و آثار پژوهشی داشته که نهتنها در دانشگاه بلکه بین دانشگاههای علوم پزشکی کشور حرفی برای گفتن دارد.
مشاور امور ایثارگران دانشگاه ضمن تأکید بر اعتقاد خداباوری و خودباوری به توانمندیهای ایثارگران در سطوح کارشناسی و کارشناسیارشد که در این مرکز فعالیت میکنند اشاره کرد و افزود: مرکز تحقیقات آسیبدیدگان جنگ ظرفیتهای خوبی برای پذیرش طرحهای پژوهشی دارد و باتوجهبه فعالیتهای دانشکده طب ایرانی در حوزههای مختلف دارویی این دانشکده را دعوت به همکاری کرد.
دکتر رحیمی رئیس دانشکده طب ایرانی ضمن عرض خوشامدگویی تأکید کرد: هرآنچه امنیت و آرامش داریم مدیون خانواده شهدا و ایثارگران است که رشادت کردند و حتی از جان خود گذشتند و خوشحالیم که در دانشگاه ما دفتری است که دغدغه رسیدگی به امور ایثارگران را دارد. مسئولان علیرغم تمام مسائل، موانع و مشکلات مختلف زحمت در تلاش هستند تا این ارزشها حفظ شود.
دکتر رحیمی اضافه کرد: بسیار خوب است که شما وقت میگذارید و با حضور در تکتک واحدهای تابعه دانشگاه با ایثارگران دیدار میکنید و از نزدیک با آنان گفتگو میکنید؛ ما هم در دانشکده سعی میکنیم تا جایگاه این بزرگواران حفظ شود و هر کاری که در توانمان باشد با شما همکاری می کنیم.
دکتر رستم بخش معاون اداری - مالی و مسئول ایثارگران دانشکده نیز ضمن تشکر از زحمات همکاران امور ایثارگران در حوزههای مختلف گفت: مدیریت امور ایثارگران از جنبههای مختلف فرهنگی، آموزشی، پژوهشی، اداری و رفاهی برای ایثارگران تلاش میکنند و قابل قدردانی است. چه خوب است کمیتهای با عنوان اشتغال و کارآفرینی نیز ایجاد شود تا ایثارگران و خانواده آنان را در بازار توانمندتر کند.
ایثارگران حاضر در جلسه نیز ضمن بیان مشکلات و مسائل خود از جایگاه خود بهعنوان ایثارگر دفاع کردند و بر حفظ ارزشهای ایثار و شهادت توسط خود ایثارگران تأکید کردند تا نگاه منفی بعضی از افراد جامعه بر قشر ایثارگر تغییر کند.
دکتر احمدی پس از تقدیر از ایثارگران در پاسخ به ایجاد کمیته کارآفرینی گفت: البته یکی از صفات ویژه ایثارگران این است که تهدید را به فرصت تبدیل میکنند؛ به طور مثال در دانشکده طب ایرانی میتوان در زمینههای مختلف مثل کاشت گیاهان دارویی، مشاوره مردمی با استفاده از کارشناسان علمی و متبحر دانشکده و... ایجاد فرصت کرد. دفتر ایثارگران نیز از ایدهها و نظرات عزیزان استقبال میکند.
سپس دکتر علیاری دیدار با ایثارگران و خانواده معظم آنان را باعث تقویت روحیه جهادی و انقلابی دانست و با تأکید بر رسالت اصلی امور ایثارگران بر حفظ و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت عنوان کرد:هر چه برای این جامعه کار شود در مقابل ایثارگری آنان کم است و باید همواره قدردان تلاشها و مجاهدتهای ایثارگران عزیزمان باشیم. در دفتر ایثارگران سعی شده برنامهریزی در جهت بهرهگیری مطلوب ایثارگران از تسهیلات فرهنگی، اجتماعی و رفاهی و تکریم آنان با مشارکت خود ایثارگران معزز صورت گیرد چرا که علمیترین برنامهریزی در تصمیمسازی و تصمیمگیریها مشارکتدادن ذینفعان آن برنامه است.
در پایان این جلسه با اهدای هدایای از ایثارگران تقدیر شد.
ارسال نظر