دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با دکتر حمیدرضا باریکانی فرزند معزز شهید و عضو هیئت‌علمی دانشکده دندانپزشکی

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با دکتر حمیدرضا باریکانی فرزند معزز شهید و عضو هیئت‌علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، سه‌شنبه 8 خرداد 1403 دکتر مقیمی و هیئت همراه با دکتر حمیدرضا باریکانی فرزند معزز شهید و عضو هیئت علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران دیدار کردند.

در این دیدار دکتر مقیمی ضمن تجلیل از مقام شامخ شهدا گفت: همه ما می‌دانیم که اگر جان‌فشانی شهدا و از خودگذشتگی ایثارگران نبود آرامش و امنیتی که امروز در کشور عزیزمان شاهد هستیم وجود نداشت و اگر این جان‌نثاری‌ها و از خود گذشتی‌ها نبود قطعاً با شرایط بسیار سخت و مشکلات خارج تصورمان مواجه بودیم.

دکتر مقیمی در ادامه از مجاهدت‌های علمی دکتر باریکانی در جایگاه فرزند شهید و عضو هیئت‌علمی دانشگاه تجلیل کرد.

دکتر باریکانی ضمن قدردانی از دکتر مقیمی و فعالیت‌های دفتر امور ایثارگران قدردانی کرد و گفت: پدرم شهیدم در اسفندماه سال 1362 در سن 37سالگی و در عملیات خیبر در جزیره مجنون به شهادت رسید.