دیدار مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با دکتر عباس عطوف، رزمنده دوران دفاع مقدس

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و همراهان با دکتر عباس عطوف رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس دیدار کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ مدیریت امور ایثارگران، مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران به همراه حجت‌الاسلام غفاری معاون نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر ابوالفضل علیاری و دکتر اکبر احمدی با دکتر عباس عطوف رزمنده و جانباز دوران دفاع مقدس دیدار کردند.

در این دیدار که در راستای ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و همچنین گرامیداشت یاد و خاطره هشت سال دوران دفاع مقدس صورت گرفت، دکتر احسان مقیمی مدیر امور ایثارگران دانشگاه، ضمن تبریک اعیاد ماه ربیع‌الاول و هفته دفاع مقدس گفت: این ایام را مغتنم شمردیم تا خدمت برسیم و مراتب قدردانی و تشکر مدیریت امور ایثارگران را اعلام کنیم.

وی ضمن اشاره به آمار دانشجویان شاهد ایثارگر و ایثارگران در خصوص فعالیت‌ها مدیریت امور ایثارگران و دانشجویان شاهد و ایثارگر توضیحاتی ارائه داد و ی تأکید کرد به لطف خدا ایثارگران در دانشگاه هم از نظر علمی و هم از نظر اجرای جایگاه درخشانی را دارند وی تأکید کرد در سال جاری در هشتمین جشنواره ایثار در جایگاه اول بین تمام دانشگاه‌ها را داشتیم. سپس دکتر عطوف از این دیدار تشکر و قدردانی نمود.

در پایان مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با اهدا هدیه‌ای از دکتر عطوف تقدیر به عمل آورد.

نویسنده:

نظر خود را وارد نمایید: