عطرافشانی مزار شهدای گمنام

عطرافشانی مزار شهدای گمنام، دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ بعد از نماز ظهر و عصر با حضور پر شور اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران برگزار می‌گردد.

به گزارش سینا رسانه دفتر امور ایثارگران، به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس، مراسم غبارروبی، عطر افشانی و تجدید میثاق با آرمان‌های والای امام و شهدا و با حضور پر شور اعضای هیئت‌علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه تهران روز دوشنبه ۲ مهر ۱۴۰۳ بعد از اقامه نماز ظهر و عصر در محل یادمان شهدای گمنام واقع در جوار مسجد دانشگاه تهران برگزار می‌‌گردد. مدیریت امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی تهران از شما همکاران دانشگاهی به‌ویژه ایثارگران معزز دعوت می‌کند تا با حضور خود ضمن بهره مندی از سرچشمه های فیوضات معنوی در کنار مزار شهدا، مروج فرهنگ ایثار و شهادت باشید.