کمیته آموزش و پژوهش ایثارگران برگزار شد

همایش کشوری تقدیر از نخبگان برتر شاهد و ایثارگر در آبان‌ماه در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود

جلسه کمیته امور آموزشی و پژوهشی ایثارگران با تمرکز بر راهکارهای ارتقا کیفی کارگاه های آموزشی و پژوهشی و برگزاری همایش کشوری تقدیر از نخبگان برتر شاهد و ایثارگر در آبان‌ماه سالجاری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، اولین کمیته آموزش و پژوهش مدیریت امور ایثارگران با هدف ارتقا آموزشی و پژوهشی  جامعه ایثارگران دانشگاهی روز دوشنبه 18 تیر 1403 در مدیریت امور ایثارگران با حضور اعضا کمیته؛  دکتر علیرضا همتی مدیر اجرایی مرکز تحقیق و توسعه سیاست‌های دانشگاه، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر مهدی نوروزی معاون پژوهشی مرکز تحقیقات ویروس‌شناسی بالینی، دکتر سیدرضا حسینی‌سده معاون مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دکتر عارفه جعفریان عضو هیئت‌علمی مرکز تحقیقات آسیب‌دیدگان جنگ، دکتر اکبر احمدی و حمیده شفاعی از امور ایثارگران برگزار گردید.

ابتدای جلسه دکتر مقیمی ضمن تشکر از حضور مدعوین و عرض تسلیت ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان و شهدای کربلا به مصوبات آخرین جلسه کمیته و دستورات جلسه به برگزاری کارگاه‌های اساتید مشاور با موضوعات مختلف آموزشی، فرهنگی و روان‌شناختی در سال جاری با هدف توانمندسازی اساتید مشاوره اشاره کرد و گفت: مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر در حال برگزاری کارگاه‌های مهارت‌های زندگی، روش تحقیق به‌صورت مجازی و در ساعات غیردرسی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر سراسر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است که این امکان برای استفاده همکاران به‌ویژه ایثارگران مهیاست.

سپس اعضای کمیته نیازسنجی در حوزه‌های مختلف جهت  بهینه نمودن و ارتقا سطح کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی  با مشارکت مخاطبین  اشاره نمودند و بر تعیین اولویت از طریق نظرسنجی و حذف هم‌پوشانی‌های سازمانی در دوره‌های آموزشی ارائه شده تأکید کردند. همچنین آنها استفاده از مشاوره‌ها و ایده‌های انجمن‌های جامعه‌شناسی، روان‌شناسی و مراکز تحقیقاتی را امری کمک‌کننده دانستند و در نهایت این جلسه با تعریف فرایندهای ذیل جهت تعیین و اولویت‌بندی عناوین کارگاه‌های آموزشی و پژوهشی برای جامعه دانشگاهی به‌ویژه ایثارگران در قالب طرح و پروژه تحقیقاتی به پایان رسید.

1. فراخوان پژوهشی با هدف جامعه دانشگاهی
  2. استخراج محورهای آموزشی و پژوهشی