پیام تبریک مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران به مناسبت سالروز بازگشت آزادگان به میهن اسلامی

دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران سالروز بازگشت پرافتخار آزادگان سرفراز را به میهن اسلامی تبریک گفت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران،  متن پیام بدین شرح است:

۲۶ مردادماه روز بازگشت آزادگان غیور به ایران اسلامی، موهبتی است وصف‌ناپذیر که شادی دل‌های بسیاری را به همراه آورد و بر غرور و فخر ملی‌مان افزود. این روز بزرگ، یادآور بازگشت باعظمت مردان و زنان آزاده ‏ای است که پس از تحمل سال‏‌ها شکنجه و دوری از عزیزان به شرف افتخار آزادگی نائل شدند.
بدون شک صبوری خانواده این عزیزان در دوران اسارت با الهام از مکتب انسان‌ساز اسلام و سیره ائمه اطهار و درس‌گرفتن از زندگی انقلابی و حماسه‌ساز حضرت زینب (س) بود، اینجانب با نهایت تعظیم و فروتنی سالروز ورود باشکوه این بزرگواران را به ملت ایران و به‌ویژه خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی تهران تبریک می‌گویم.

دکتر احسان مقیمی

مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران