پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 22 اسفند روز شهید

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 22 اسفند روز شهید در پیامی این روز را گرامی داشت.

پیام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 22 اسفند روز شهید

دکتر حسین قناعتی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران به مناسبت 22 اسفند روز شهید در پیامی این روز را گرامی داشت.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

هیچ کس حقی به اندازه شهدا بر بشریت ندارد (امام خمینی)
شهدا مشعلدار پیروزی و آزادی و استقلال ملت‌اند و حق آنان بر گردن بشریت عظیم است. هر چندبه ظاهر در میان ما نیستند، اما به نص صریح قرآن بل احیاء عند ربهم یرزقون زنده‌اند و نزد خداوند روزی داده می شوند. راه آنها همیشه چراغ راهنمای زندگی بشریت آگاه است.
امروز به برکت خون شهدا فریاد الله اکبر در سراسر جهان طنین انداز و ابر غلیظ تحریف‌ها و جهالت‌ها در حال اضمحلال است. معبری که شهدا با خون خود از میان میدان نیرنگ و غفلت گشودند و رنگ و بوی ایثار و شهادت به آن بخشیدند، در بیداری ملت‌های مظلوم و تجدید حیات جوامع مسلمان و سرافرازی حق و سرافکندگی باطل خود را نشان می دهد.
اینجانب به مناسبت روز  ۲۲ اسفند که روز گرامیداشت شهدا نامگذاری شده است به نمایندگی از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران به همه ایثارگران درود و سلام می‌فرستم و به پدران، مادران، همسران و فرزندان، خواهران و برادران شهدای گرانقدر ادای احترام میکنم. از خدای منان میخواهم درآستانه بهار قرآن و بهار طبیعت و سال نو به همه ما توفیق خدمت گزاری بیشتر به ایثارگران را عنایت فرماید و شهدا را با اولیاء ایشان محشور کند.
دکتر حسین قناعتی