بیست و نهمین نشست صمیمانه مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران با مسئولان ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه

در بیست و نهمین نشست صمیمانه مشاور رئیس دانشگاه در امورایثارگران با مسئولین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه برنامه های هفته دفاع مقدس اعلام شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مدیریت امور ایثارگران، بیست و نهمین نشست هم ‌اندیشی مسئولین ایثارگران واحدهای تابعه دانشگاه با حضور دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران، دکتر نخستین انصاری معاون پژوهشی مرکز تحقیقات آسیب دیدگان جنگ، دکتر ابوالفضل علیاری، دکتر اکبر احمدی و مسئولین ایثارگر واحدهای تابعه دانشگاه، سه شنبه 20 شهریور 1403 در تالار حکیم سازمان مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر مقیمی ضمن خیر مقدم به حاضرین و تبریک اعیاد پیش رو، به اهم موارد دستورجلسه شامل ارائه گزارش عملکرد واحدها و مدیریت امور ایثارگران، گزارش نحوه توزیع رایگان دارو درب منزل والدین شهدا و جانبازان بالای 70 درصد، تبادل نظر با مسئولین ایثارگران واحدهای تابعه در خصوص برگزاری برنامه های هفته دفاع مقدس و برنامه های ویژه ایثارگران در نیمه دوم سال 1403 اشاره کرد.
در ادامه مسئولین ایثارگر واحدها گزارشی از فعالیت های انجام شده در واحدهای مربوطه را ارائه دادند. دیدار و تجلیل از ایثارگران، برگزاری جلسات به مناسبت های مختلف ملی مذهبی، پیگیری مسائل و مشکلات اداری همکاران و همکاری تگاتنگ با بسیج و نهاد رهبری از جمله این فعالیت ها بودند.
سپس دکتر علیاری گزارش خلاصه ای از فعالیت‌های انجام شده در چهار محور مدیریت ایثارگران، مرکز تحقیقات آسیب دیگان جنگ، مدیریت دانشجویان شاهد و ایثارگر، دبیرخانه مصداق شهید خدمت و شرکت تعاونی مسکن ایثارگران ارائه داد.
در ادامه مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران همزمان با پخش کلیپی به همکاری مشترک مدیریت امور ایثاگران و داروخانه 13 آبان اشاره کرد و گفت به منظور رفاه حال والدین شهدا و جانبازان بالای70%، طرح توزیع رایگان دارو درب منزل برای اولین بار در کشور در دستور کار این مدیریت قرار گرفته است.
دکتر مقیمی همچنین از دیدار با ایثارگران، برگزاری مسابقات ورزشی، مراسم غبار روبی و عطر افشانی شهدای گمنام دانشگاه و برگزاری مراسم زنگ نشاط شادابی با پیاده روی همراه با صرف صبحانه و شرکت کلیه کارکنان، اساتید و دانشجویان دانشگاه به عنوان برنامه های ویژه هفته دفاع مقدس خبر داد.