دیدار مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور ایثارگران با علیرضا طاهری زاده جانباز و رزمنده دوران دفاع مقدس

دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و همراهان شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۳ با علیرضا طاهری زاده معاون اجرایی مرکز بهداشت جنوب تهران و جانباز هشت سال دفاع مقدس دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر امور ایثارگران، در این دیدار دکتر مقیمی ضمن تجلیل و تقدیر از جانبازان تأکید کرد: یکی از رسالت‌های مهم مدیریت امور ایثارگران  ترویج و اشاعه فرهنگ ایثار و شهادت و دیدار با ایثارگران دانشگاه است. بدین منظور وظیفه خود دانستیم که خدمت برسیم و از نزدیک در جریان خدمات شما در این مرکز قرار بگیریم. اجر ثواب شما نزد خداوند منان محفوظ است .

طاهری زاده از بذل عنایتی که مدیریت امور ایثارگران نسبت به ایثارگران و به ایشان داشته است تشکر کرد.

در پایان این دیدار دکتر مقیمی مشاور رئیس دانشگاه، دکتر علیاری و دکتر احمدی با اهدای هدیه‌ای از معاون اجرایی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه تقدیر کردند.

.